Voor de tweede maal op rij vernieuwt netbeheerder Infrax het SAP-contract met Atos.

Met het contract is een bedrag gemoeid van 2,2 miljoen euro verdeeld over de komende drie jaar. Atos levert al sinds 2005 SAP-diensten aan Infrax, dat in staat voor de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling van alle leidinggebonden nutsvoorzieningen (aardgas, elektriciteit, kabeltelevisie en/of riolering) in de aangesloten gemeenten.

In 2007 werd het contract al een eerste keer verlengd en ook nu is het Atos die de buit binnenhaalt. Het contract omvat een volledige vernieuwing van het SAP-platform: software, hardware, servers, storage en diensten. De nieuwe SAP-installatie zal draaien op HP Itanium-servers en tijdens het Allerheiligenweekend in gebruik genomen worden. De implementatie gebeurt deels vanuit België, deels vanuit India.

Voor de tweede maal op rij vernieuwt netbeheerder Infrax het SAP-contract met Atos. Met het contract is een bedrag gemoeid van 2,2 miljoen euro verdeeld over de komende drie jaar. Atos levert al sinds 2005 SAP-diensten aan Infrax, dat in staat voor de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling van alle leidinggebonden nutsvoorzieningen (aardgas, elektriciteit, kabeltelevisie en/of riolering) in de aangesloten gemeenten. In 2007 werd het contract al een eerste keer verlengd en ook nu is het Atos die de buit binnenhaalt. Het contract omvat een volledige vernieuwing van het SAP-platform: software, hardware, servers, storage en diensten. De nieuwe SAP-installatie zal draaien op HP Itanium-servers en tijdens het Allerheiligenweekend in gebruik genomen worden. De implementatie gebeurt deels vanuit België, deels vanuit India.