Het energie-, kabel- en rioleringsnetbedrijf Infrax kiest opnieuw voor de ict-servicedeskdiensten van Cegeka. Daarvoor heeft het de aanbesteding net gegund. Cegeka stond de voorbije 5 jaar al in voor de hardwareondersteuning voor de eindgebruikers van Infrax.

De opdracht is goed voor naar schatting 1,25 miljoen euro. Voor dat bedrag levert Cegeka minstens de komende 3 jaar technische eerstelijnsondersteuning van desk- en laptops, zowel telefonisch via de eigen servicedesk als ter plekke in de kantoren van Infrax. In totaal heeft Infrax zo'n 1500 pc's, verspreid over kantoren in heel Vlaanderen.

Applicatieondersteuning (voor bijvoorbeeld SAP) valt buiten het raamcontract, maar Cegeka staat wel in voor de ondersteuning van kantoortoepassingen zoals e-mail. 'Level anderhalf' wordt dat bij Cegeka met een knipoog genoemd.

Cegeka levert vandaag ook al desktopondersteuning in het kader van outsourcingovereenkomsten bij onder meer Delta Lloyd Life, Van Gansewinkel en Ziut.

Het energie-, kabel- en rioleringsnetbedrijf Infrax kiest opnieuw voor de ict-servicedeskdiensten van Cegeka. Daarvoor heeft het de aanbesteding net gegund. Cegeka stond de voorbije 5 jaar al in voor de hardwareondersteuning voor de eindgebruikers van Infrax. De opdracht is goed voor naar schatting 1,25 miljoen euro. Voor dat bedrag levert Cegeka minstens de komende 3 jaar technische eerstelijnsondersteuning van desk- en laptops, zowel telefonisch via de eigen servicedesk als ter plekke in de kantoren van Infrax. In totaal heeft Infrax zo'n 1500 pc's, verspreid over kantoren in heel Vlaanderen. Applicatieondersteuning (voor bijvoorbeeld SAP) valt buiten het raamcontract, maar Cegeka staat wel in voor de ondersteuning van kantoortoepassingen zoals e-mail. 'Level anderhalf' wordt dat bij Cegeka met een knipoog genoemd. Cegeka levert vandaag ook al desktopondersteuning in het kader van outsourcingovereenkomsten bij onder meer Delta Lloyd Life, Van Gansewinkel en Ziut.