Het gaat om Zervant, dat invoicing software maakt, en een deal sluit met ING Belgium. Onder die afspraak mag de bank de software zelf aanbieden aan haar KMO-klanten onder de naam ING invoice solutions. Er is ook een optie om het aanbod uit te breiden naar ander ING-entiteiten.

De exacte omvang van de samenwerking is niet bekend en zal mogelijk afhangen van hoe fel het product aanslaat onder de vlag van ING. Wel spreekt Zervant van een 'multi-million Euro deal'. Het bedrijf telt vandaag al meer dan honderdduizend gebruikers en is vooral in Zweden, Finland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk actief.

Update 6/6/2016

Niet enkel Zervant is onderdeel van de deal. Ook Basware is betrokken gezien de oplossing is gebaseerd op het Basware Commerce Network.

Het gaat om Zervant, dat invoicing software maakt, en een deal sluit met ING Belgium. Onder die afspraak mag de bank de software zelf aanbieden aan haar KMO-klanten onder de naam ING invoice solutions. Er is ook een optie om het aanbod uit te breiden naar ander ING-entiteiten.De exacte omvang van de samenwerking is niet bekend en zal mogelijk afhangen van hoe fel het product aanslaat onder de vlag van ING. Wel spreekt Zervant van een 'multi-million Euro deal'. Het bedrijf telt vandaag al meer dan honderdduizend gebruikers en is vooral in Zweden, Finland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk actief.Update 6/6/2016Niet enkel Zervant is onderdeel van de deal. Ook Basware is betrokken gezien de oplossing is gebaseerd op het Basware Commerce Network.