Ingrid Gonnissen verlaat Xerox

Ingrid Gonnissen © .
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Ingrid Gonnissen verlaat Xerox: het bedrijf waar ze 26 jaar lang gewerkt heeft. De afgelopen vijf jaar was ze country manager voor de Belux-regio.

Voor Ingrid Gonnissen breekt na 26 jaar Xerox een periode van verandering aan. Pas werd besloten dat ze Xerox verlaat en ze op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging, zoals Gonnissen zelf aangeeft op haar LinkedIn-profiel. Gonnissen was de afgelopen vijf jaar country manager van de Belux-regio en werd meerdere malen door Data News genomineerd als ICT Woman of the Year. Gonnissen is trouwens ook lid van Woman On Board en Amcham Belgium.

Voor ze in 2011 benoemd werd tot country manager, had ze al een heel parcours afgelegd bij het bedrijf waar ze in 1990 startte als verantwoordelijke voor de ‘large accounts’. Vanuit die functie groeide ze door tot salesverantwoordelijke en later ook commercieel directeur voor onder meer de Europese instellingen en de publieke sector.

Voor ze bij Xerox startte, werkte ze onder meer ook bij het agency Cream en bij headhuntingbureau Hyphen Consulting. Xerox zelf is zich zoals bekend aan het reorganiseren. Het bedrijf splitst zich op in twee entiteiten: een rond de ‘document technology’ en een andere tak rond ‘business process outsourcing’. Xerox gaat nu een Benelux-organisatie opzetten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content