De update paste de lay-out van de app aan, maar kon meteen op kwade reacties van gebruikers rekenen. Instagram trok daarom dezelfde dag nog de update in en beloofde de feed snel weer naar de oude interface te brengen.

Vermoedelijk was Instagram bezig met een test van de nieuwe interface, maar werd deze (onbedoeld?) naar alle gebruikers uitgestuurd. De paniek onder gebruikers was zo groot dat er zelfs video's circuleerden die uitleggen hoe je automatische updates van de app kon uitzetten.

Instagram zelf spreekt van een 'bug' waardoor sommige gebruikers een andere interface kregen. Het bedrijf excuseert zich voor de verwarring.

De update paste de lay-out van de app aan, maar kon meteen op kwade reacties van gebruikers rekenen. Instagram trok daarom dezelfde dag nog de update in en beloofde de feed snel weer naar de oude interface te brengen.Vermoedelijk was Instagram bezig met een test van de nieuwe interface, maar werd deze (onbedoeld?) naar alle gebruikers uitgestuurd. De paniek onder gebruikers was zo groot dat er zelfs video's circuleerden die uitleggen hoe je automatische updates van de app kon uitzetten.Instagram zelf spreekt van een 'bug' waardoor sommige gebruikers een andere interface kregen. Het bedrijf excuseert zich voor de verwarring.