Mogelijk wordt er weldra een videofunctie toegevoegd aan de populaire foto-app Instagram, maar het creatieve duo FriendsInFaux (bestaande uit Paul Cummings en Eriq Wities) is er nu al in geslaagd een animatiefilmpje te maken met 1.556 Instagram-foto's: Instagramimation.

Het duo werkte drie weken aan het filmpje. Ze hebben de beelden dan ook niet zomaar achter elkaar geplakt. De overgangen worden gemaakt middels swipe-bewegingen op een smartphone. Verder worden in het clipje de talrijke kleurenfilters van Instagram in de kijker gezet.

Wie benieuwd is naar de precieze werkwijze van FriendsInFaux, kan hier een Making of-video bekijken.

Mogelijk wordt er weldra een videofunctie toegevoegd aan de populaire foto-app Instagram, maar het creatieve duo FriendsInFaux (bestaande uit Paul Cummings en Eriq Wities) is er nu al in geslaagd een animatiefilmpje te maken met 1.556 Instagram-foto's: Instagramimation. Het duo werkte drie weken aan het filmpje. Ze hebben de beelden dan ook niet zomaar achter elkaar geplakt. De overgangen worden gemaakt middels swipe-bewegingen op een smartphone. Verder worden in het clipje de talrijke kleurenfilters van Instagram in de kijker gezet. Wie benieuwd is naar de precieze werkwijze van FriendsInFaux, kan hier een Making of-video bekijken.