Justin Rattner treedt af als CTO en hoofd van Intel Labs. Dat doet hij omdat werknemers van het bedrijf dergelijke functies niet langer mogen uitoefenen na hun 65e.

Een definitief vertrek is het niet. Rattner vertrekt onmiddellijk om familiale redenen en komt volgens de chipmaker nog terug naar het bedrijf in een later te bepalen rol. Intel Labs valt intussen onder de verantwoordelijkheid van president Renée James.

De CTO werkt sinds 1973 voor intel en werd er hoofdingenieur in 1979. Daarnaast is hij al enkele jaren een prominente spreker op Intel's developerforum.

Justin Rattner treedt af als CTO en hoofd van Intel Labs. Dat doet hij omdat werknemers van het bedrijf dergelijke functies niet langer mogen uitoefenen na hun 65e. Een definitief vertrek is het niet. Rattner vertrekt onmiddellijk om familiale redenen en komt volgens de chipmaker nog terug naar het bedrijf in een later te bepalen rol. Intel Labs valt intussen onder de verantwoordelijkheid van president Renée James. De CTO werkt sinds 1973 voor intel en werd er hoofdingenieur in 1979. Daarnaast is hij al enkele jaren een prominente spreker op Intel's developerforum.