Het Amerikaanse NetSpeed wordt voor een onbekend bedrag overgenomen. De werknemers en ceo Sundari Mitra worden onderdeel van de Silicon Engineering Group van het bedrijf.

NetSpeed voorziet design tools om nieuwe SoC's (System-on-a-chip) sneller en kostenefficiënt te ontwikkelen. Intel geeft aan dat SoC's vandaag veel complexer zijn omdat nieuwe productieprocessen voor nieuwe designregels zorgen. De kennis van NetSpeed moet er voor zorgen dat dat sneller en beter kan.

NetSpeed zegt dat het zijn bestaande contracten blijft nakomen, maar het bedrijf stopt wel zijn activiteiten voor de buitenwereld en wordt voortaan een interne afdeling.

Het Amerikaanse NetSpeed wordt voor een onbekend bedrag overgenomen. De werknemers en ceo Sundari Mitra worden onderdeel van de Silicon Engineering Group van het bedrijf.NetSpeed voorziet design tools om nieuwe SoC's (System-on-a-chip) sneller en kostenefficiënt te ontwikkelen. Intel geeft aan dat SoC's vandaag veel complexer zijn omdat nieuwe productieprocessen voor nieuwe designregels zorgen. De kennis van NetSpeed moet er voor zorgen dat dat sneller en beter kan.NetSpeed zegt dat het zijn bestaande contracten blijft nakomen, maar het bedrijf stopt wel zijn activiteiten voor de buitenwereld en wordt voortaan een interne afdeling.