Het gaat om Replay Technologies, een Israëlisch bedrijf met vestigingen in de VS dat zich toelegt op panoramische beelden bij sportwedstrijden waarbij de camera draait om een speler of bal meteen uit verschillende hoeken te tonen. De technologie doet nog het meest denken aan de ronddraaiende camera uit The Matrix.

Wat Intel betaalt voor de overname is niet bekend. Wel haalde het in totaal 27 miljoen dollar op bij investeerders, waarvan 13,5 miljoen pas vorige week. Oren Yogev, ceo van Replay Technologies, blijft het team achter de technologie leiden.

Het gaat om Replay Technologies, een Israëlisch bedrijf met vestigingen in de VS dat zich toelegt op panoramische beelden bij sportwedstrijden waarbij de camera draait om een speler of bal meteen uit verschillende hoeken te tonen. De technologie doet nog het meest denken aan de ronddraaiende camera uit The Matrix.Wat Intel betaalt voor de overname is niet bekend. Wel haalde het in totaal 27 miljoen dollar op bij investeerders, waarvan 13,5 miljoen pas vorige week. Oren Yogev, ceo van Replay Technologies, blijft het team achter de technologie leiden.