Op 21 augustus om 8 uur lokale tijd (17 uur in België) zal Intel de chips voorstellen via een livestream op haar facebookpagina. Het gaat om Coffee Lake, de 8e generatie processorreeksen van het bedrijf die zo de Kaby Lake-reeks opvolgen.

Veel details maakt Intel nog niet bekend, maar op basis van eerdere geruchten zou de chipgigant onder meer drie six-cores lanceren. De nieuwe generatie draait daarbij op de 14 nanometer architectuur die het bedrijf sinds 2014 (Broadwell) hanteert. Later dit jaar is het bedrijf van plan om naar een 10 nanometer proces te gaan.

Op 21 augustus om 8 uur lokale tijd (17 uur in België) zal Intel de chips voorstellen via een livestream op haar facebookpagina. Het gaat om Coffee Lake, de 8e generatie processorreeksen van het bedrijf die zo de Kaby Lake-reeks opvolgen.Veel details maakt Intel nog niet bekend, maar op basis van eerdere geruchten zou de chipgigant onder meer drie six-cores lanceren. De nieuwe generatie draait daarbij op de 14 nanometer architectuur die het bedrijf sinds 2014 (Broadwell) hanteert. Later dit jaar is het bedrijf van plan om naar een 10 nanometer proces te gaan.