Intels 'extreem groene computer' staat prominent op de Sustainability Roadmap van het bedrijf, waarin het zijn doelstellingen voor 2030 heeft gedefinieerd. De plannen omvatten onder meer speciale sensortechnologie om het energieverbruik te reduceren en samenwerking met andere bedrijven om recyclebare verpakkingen te ontwikkelen.

'Intel heeft zich altijd als doel gesteld om technologie te creëren die de wereld verandert en ieders leven verrijkt', aldus Intel-topman Bob Swan. Het technologiebedrijf wil die filosofie de komende jaren nadrukkelijker gaan inzetten om de kritische problemen van deze tijd aan te pakken, zoals het hoge energieverbruik en de opwarming van de aarde.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Intels 'extreem groene computer' staat prominent op de Sustainability Roadmap van het bedrijf, waarin het zijn doelstellingen voor 2030 heeft gedefinieerd. De plannen omvatten onder meer speciale sensortechnologie om het energieverbruik te reduceren en samenwerking met andere bedrijven om recyclebare verpakkingen te ontwikkelen.'Intel heeft zich altijd als doel gesteld om technologie te creëren die de wereld verandert en ieders leven verrijkt', aldus Intel-topman Bob Swan. Het technologiebedrijf wil die filosofie de komende jaren nadrukkelijker gaan inzetten om de kritische problemen van deze tijd aan te pakken, zoals het hoge energieverbruik en de opwarming van de aarde.In samenwerking met Dutch IT-channel.