De nagelnieuwe thriller APP loopt nu in de Nederlandse en een beperkt aantal Belgische cinemazalen.

De film - over een jonge studente die in aanraking komt met een mysterieuze smartphone-applicatie - gaat gepaard met een app, waarmee je op je iPhone of Android-apparaat een extra verhaallijn kunt volgen die parallel loopt met de film en zelfs een invloed uitoefent op de plot. De toepassing weet op basis van het geluid op welke momenten in de film er nieuwe content in de app tevoorschijn moet komen.

APP wordt vertoond in Kinepolis Antwerpen, Euroscoop Maasmechelen en Euroscoop Lanaken. Voor u gaat kijken, installeert u best de app op uw iPhone of Android-toestel.

De nagelnieuwe thriller APP loopt nu in de Nederlandse en een beperkt aantal Belgische cinemazalen. De film - over een jonge studente die in aanraking komt met een mysterieuze smartphone-applicatie - gaat gepaard met een app, waarmee je op je iPhone of Android-apparaat een extra verhaallijn kunt volgen die parallel loopt met de film en zelfs een invloed uitoefent op de plot. De toepassing weet op basis van het geluid op welke momenten in de film er nieuwe content in de app tevoorschijn moet komen. APP wordt vertoond in Kinepolis Antwerpen, Euroscoop Maasmechelen en Euroscoop Lanaken. Voor u gaat kijken, installeert u best de app op uw iPhone of Android-toestel.