In het integratieplan na de overname van Fortis Bank door BNP Paribas zou de internetpoot van de groep naar Brussel verhuizen.

Dat schrijft althans De Standaard op basis van eigen bronnen. De integratie was een titanenwerk met maar liefst 340 werkgroepen, samen goed voor 3000 mensen. Het plan zou vandaag worden goedgekeurd door de raad van bestuur en morgen bekendgemaakt worden aan de vakbonden.

De belangrijkste ict-maatregel in het plan zou zijn dat de internetpoot van de hele groep naar Brussel zou verhuizen, inclusief de programmering en de ontwikkeling van online diensten. Voorts zouden er een aantal 'shared service centers' naar Brussel komen. Het aantal bijkomende jobs zou wel beperkt blijven, ook omdat in sommige gevallen Franse werknemers zullen pendelen tussen Parijs en Brussel.

In het integratieplan na de overname van Fortis Bank door BNP Paribas zou de internetpoot van de groep naar Brussel verhuizen. Dat schrijft althans De Standaard op basis van eigen bronnen. De integratie was een titanenwerk met maar liefst 340 werkgroepen, samen goed voor 3000 mensen. Het plan zou vandaag worden goedgekeurd door de raad van bestuur en morgen bekendgemaakt worden aan de vakbonden. De belangrijkste ict-maatregel in het plan zou zijn dat de internetpoot van de hele groep naar Brussel zou verhuizen, inclusief de programmering en de ontwikkeling van online diensten. Voorts zouden er een aantal 'shared service centers' naar Brussel komen. Het aantal bijkomende jobs zou wel beperkt blijven, ook omdat in sommige gevallen Franse werknemers zullen pendelen tussen Parijs en Brussel.