Er circuleren kwaadwillige e-mails, met KBC als zogezegde afzender, die leiden naar een website waar klanten gevraagd worden hun bankgegevens in te geven, omdat er zogezegd problemen zijn met de beveiliging van internetbanking.

'Laat je niet vangen. Wij vragen NOOIT persoonlijke gegevens of codes via telefoon of mail', reageerde KBC op Twitter, in een poging om hun klanten niet te laten ingaan op deze mails.
Getroffenen worden aangewezen de phishing-mails naar kbc.helpdesk@kbc.be te sturen.

Eerder werden ook al Bank van de Post, ING, Belfius en BNP Paribas Fortis getroffen door phishing-aanvallen.

Er circuleren kwaadwillige e-mails, met KBC als zogezegde afzender, die leiden naar een website waar klanten gevraagd worden hun bankgegevens in te geven, omdat er zogezegd problemen zijn met de beveiliging van internetbanking. 'Laat je niet vangen. Wij vragen NOOIT persoonlijke gegevens of codes via telefoon of mail', reageerde KBC op Twitter, in een poging om hun klanten niet te laten ingaan op deze mails. Getroffenen worden aangewezen de phishing-mails naar kbc.helpdesk@kbc.be te sturen. Eerder werden ook al Bank van de Post, ING, Belfius en BNP Paribas Fortis getroffen door phishing-aanvallen.