Interoute wordt de hosting en managed services provider voor systemen en services van de International Air Transport Association, dat zo'n 265 maatschappijen verenigt. De cloudspeler zal de organisatie onder meer beschermen tegen DDoS-aanvallen, speelt de rol van veiligheidsadviseur en moet bedrijfskritische applicaties en systemen draaiende houden.

De Europese organisatie van IATA wordt vanuit Genève en Zurich gehost vanuit Interoute's Virtual Data Centre-zone (VDC). Vandaag zijn al twee processen actief: het IATA Clearing House en IATA Remittance and Settlement Integrated Solution. Die regelen de onderlinge rekeningen tussen de maatschappijen en de inning en afhandeling van verschuldigde bedragen.

Interoute wordt de hosting en managed services provider voor systemen en services van de International Air Transport Association, dat zo'n 265 maatschappijen verenigt. De cloudspeler zal de organisatie onder meer beschermen tegen DDoS-aanvallen, speelt de rol van veiligheidsadviseur en moet bedrijfskritische applicaties en systemen draaiende houden.De Europese organisatie van IATA wordt vanuit Genève en Zurich gehost vanuit Interoute's Virtual Data Centre-zone (VDC). Vandaag zijn al twee processen actief: het IATA Clearing House en IATA Remittance and Settlement Integrated Solution. Die regelen de onderlinge rekeningen tussen de maatschappijen en de inning en afhandeling van verschuldigde bedragen.