Bij het incident slaagden hackers er in om klantgegevens van Interxion te bemachtigen via het CRM-systeem. Gegevens die de klanten zelf bewaarden in de datacenters van Interxion zijn niet gelekt.

Het incident dateert van december en zou intussen zijn opgelost. Afgelopen weekend lichtte het bedrijf zijn klanten in en die mail kon The Register inkijken.

Interxion datacenterdiensten in heel Europa. Het bedrijf heeft ook een Belgisch datacenter in Zaventem.

Onder de gelekte gegevens zitten namen van klanten, hun jobfunctie en zakelijke contactgegevens. Betaalgegevens zoals kredietkaartnummers zijn niet gelekt. Daarmee lijkt de schade enigszins beperkt. Al bestaat de kans dat de informatie over de 23.200 gelekte klanten wordt misbruikt voor phishing.

Bij het incident slaagden hackers er in om klantgegevens van Interxion te bemachtigen via het CRM-systeem. Gegevens die de klanten zelf bewaarden in de datacenters van Interxion zijn niet gelekt.Het incident dateert van december en zou intussen zijn opgelost. Afgelopen weekend lichtte het bedrijf zijn klanten in en die mail kon The Register inkijken.Interxion datacenterdiensten in heel Europa. Het bedrijf heeft ook een Belgisch datacenter in Zaventem.Onder de gelekte gegevens zitten namen van klanten, hun jobfunctie en zakelijke contactgegevens. Betaalgegevens zoals kredietkaartnummers zijn niet gelekt. Daarmee lijkt de schade enigszins beperkt. Al bestaat de kans dat de informatie over de 23.200 gelekte klanten wordt misbruikt voor phishing.