Nicolas Runderkamp, Nederlander én Fransman, gaat de Benelux-poot van ip-label.newtest leiden. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de kwaliteitsmeting van toepassingen.

Nicolas Runderkamp wordt verantwoordelijk voor de verkoop van ip-label.newtest's oplossingen in de Benelux-regio.

Na de opleidingen LEA en COMEX begon Runderkamp zijn carrière bij Sivea/JWP Information System als Vestigingsmanager, als Commercieel Manager Global Supply Key Accounts en als Key Account Manager gedurende 10 jaar. Vervolgens was hij verantwoordelijk voor de creatie en commerciële ontwikkeling van de afdeling Engineering Networks & Systems van de sector Press Edition bij Hynet Engineering.

Bij ip-label.newtest werkte Runderkamp 4 jaar in de ontwikkeling van de exportverkoop in e-business (veilingplatforms (e-sourcing) en factureringsplatforms).

Nicolas Runderkamp, Nederlander én Fransman, gaat de Benelux-poot van ip-label.newtest leiden. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de kwaliteitsmeting van toepassingen. Nicolas Runderkamp wordt verantwoordelijk voor de verkoop van ip-label.newtest's oplossingen in de Benelux-regio. Na de opleidingen LEA en COMEX begon Runderkamp zijn carrière bij Sivea/JWP Information System als Vestigingsmanager, als Commercieel Manager Global Supply Key Accounts en als Key Account Manager gedurende 10 jaar. Vervolgens was hij verantwoordelijk voor de creatie en commerciële ontwikkeling van de afdeling Engineering Networks & Systems van de sector Press Edition bij Hynet Engineering. Bij ip-label.newtest werkte Runderkamp 4 jaar in de ontwikkeling van de exportverkoop in e-business (veilingplatforms (e-sourcing) en factureringsplatforms).