Verwarrende mediaberichten over de lanceringsdatum van de nieuwe versie van de iPad: gisteren werd nog over uitstel gesproken, vandaag wordt 2 maart als lanceringsdatum gedropt.

De Taiwanese investeringsconsultant Yuanta Securities, geciteerd door persagentschap Bloomberg, had gisteren z'n portie media-aandacht te pakken, na de melding dat Apple vertraging zou hebben opgelopen in de productie van de iPad 2. Daardoor zou die pas in juni op de markt komen.

De Financial Times, doorgaans erg goed ingelicht, beweert vandaag dat de kans groot is dat de iPad 2 toch al op 2 maart wordt voorgesteld. Volgende week dus. De krant baseert zich op eigen bronnen en op het feit dat Apple volgende week het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco heeft afgehuurd. Die locatie is al meermaals het kader geweest voor grote lanceringen, onder meer die van de eerste iPad en van de iPhone 4.

Veel speculatie dus en dat wijst er vooral op dat de gigantische marketingmachine van Apple overuren draait.

Verwarrende mediaberichten over de lanceringsdatum van de nieuwe versie van de iPad: gisteren werd nog over uitstel gesproken, vandaag wordt 2 maart als lanceringsdatum gedropt. De Taiwanese investeringsconsultant Yuanta Securities, geciteerd door persagentschap Bloomberg, had gisteren z'n portie media-aandacht te pakken, na de melding dat Apple vertraging zou hebben opgelopen in de productie van de iPad 2. Daardoor zou die pas in juni op de markt komen. De Financial Times, doorgaans erg goed ingelicht, beweert vandaag dat de kans groot is dat de iPad 2 toch al op 2 maart wordt voorgesteld. Volgende week dus. De krant baseert zich op eigen bronnen en op het feit dat Apple volgende week het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco heeft afgehuurd. Die locatie is al meermaals het kader geweest voor grote lanceringen, onder meer die van de eerste iPad en van de iPhone 4. Veel speculatie dus en dat wijst er vooral op dat de gigantische marketingmachine van Apple overuren draait.