In het derde kwartaal van dit jaar komt er een iPad Mini met een beter beeldscherm op de markt, schrijft DisplaySearch, wereldleider op vlak van marktonderzoek over beeldschermen.

Retina

Het gaat om een Retina-display, dat zo'n hoge pixeldichtheid heeft dat je met het blote oog geen losse pixels meer kunt waarnemen. De meest recente iPhones en grote iPads hebben al een dergelijk scherm.

Snellere processor

In het eerste kwartaal van 2014 volgt volgens DisplaySearch nog een nieuw model van de iPad Mini, dat ook een snellere processor aan boord zal hebben.

In het derde kwartaal van dit jaar komt er een iPad Mini met een beter beeldscherm op de markt, schrijft DisplaySearch, wereldleider op vlak van marktonderzoek over beeldschermen. RetinaHet gaat om een Retina-display, dat zo'n hoge pixeldichtheid heeft dat je met het blote oog geen losse pixels meer kunt waarnemen. De meest recente iPhones en grote iPads hebben al een dergelijk scherm. Snellere processorIn het eerste kwartaal van 2014 volgt volgens DisplaySearch nog een nieuw model van de iPad Mini, dat ook een snellere processor aan boord zal hebben.