Volgens velen duurt het niet lang meer of we vissen onze kranten 's morgens niet meer uit de brievenbus maar lezen ze op een iPad of e-reader.

Dan moet je wel je oude gewoontes afzweren. Want wat doen we met een papieren krant als er een vervelende vlieg opduikt tijdens onze lectuur? Juist ja, gebruiken als vliegenmepper. En dat dat met de iPad niet zo'n goed idee is, toont deze grappige commercial van Newsday, een dagblad uit New York.

Apple ziet er de humor blijkbaar niet van in, want Newsday kreeg prompt een brief in de bus met het verzoek de reclame te verwijderen, tenminste volgens dit bericht.

Volgens velen duurt het niet lang meer of we vissen onze kranten 's morgens niet meer uit de brievenbus maar lezen ze op een iPad of e-reader. Dan moet je wel je oude gewoontes afzweren. Want wat doen we met een papieren krant als er een vervelende vlieg opduikt tijdens onze lectuur? Juist ja, gebruiken als vliegenmepper. En dat dat met de iPad niet zo'n goed idee is, toont deze grappige commercial van Newsday, een dagblad uit New York. Apple ziet er de humor blijkbaar niet van in, want Newsday kreeg prompt een brief in de bus met het verzoek de reclame te verwijderen, tenminste volgens dit bericht.