Tijdens de kerstdagen glipten dieven binnen in een Microsoft-gebouw in Sillicon Valley. Ze gingen níét aan de haal met Microsoft-producten, wel met ... zes iPads.

Microsoft meldde aan de politie dat er twee iPad 2's, twee iPad 3's en een iPad 4 uit hun kantoorgebouw in Sillicon Valley gestolen werden. Er werden ironisch genoeg geen eigen producten buit gemaakt.

Er zijn de jongste tijd heel wat Apple-toestellen gestolen. Op oudejaarsavond werd een Apple Store in Parijs overvallen, en in november werd een voorraad iPad Mini's gestolen in New York - in beide gevallen bedroeg de buit ongeveer 1 miljoen euro. Dichter bij huis vond zopas een iPhone-diefstal plaats in een Mobistar-winkel in Kortenberg.

Tijdens de kerstdagen glipten dieven binnen in een Microsoft-gebouw in Sillicon Valley. Ze gingen níét aan de haal met Microsoft-producten, wel met ... zes iPads. Microsoft meldde aan de politie dat er twee iPad 2's, twee iPad 3's en een iPad 4 uit hun kantoorgebouw in Sillicon Valley gestolen werden. Er werden ironisch genoeg geen eigen producten buit gemaakt. Er zijn de jongste tijd heel wat Apple-toestellen gestolen. Op oudejaarsavond werd een Apple Store in Parijs overvallen, en in november werd een voorraad iPad Mini's gestolen in New York - in beide gevallen bedroeg de buit ongeveer 1 miljoen euro. Dichter bij huis vond zopas een iPhone-diefstal plaats in een Mobistar-winkel in Kortenberg.