In een gelekte nota van de Amerikaanse investeringsbank Morgan Keegan staat te lezen dat de iPhone 5 gelanceerd wordt in de herfst. In dezelfde nota wordt er ook van uit gegaan dat de populaire smartphone van Apple in het komende kwartaal nog heel wat marktaandeel gaat afsnoepen van de concurrentie.

Travis McCourt van Morgan Keegan gaat er van uit dat de iPhone in het volgende kwartaal bijna de helft van alle inkomsten van de elektronicagigant gaat vertegenwoordigen. "We verwachten dat de iPhone zal afklokken op 47,5 procent van de inkomstenstroom", aldus McCourt, "terwijl dat een jaar geleden nog 39,1 procent was."

Tegelijk verhoogt de man zijn prognose voor het aantal verkochte toestellen van 27 miljoen naar 29 miljoen.

De iPhone 5 én Apple TV (iTV) moeten de belangrijkste groeipolen worden voor Apple in 2012. "De iPhone 5 wordt één van de belangrijkste releases, en als ook de televisies van Steve Jobs gelanceerd worden, zullen zij zorgen voor nog maar eens een nieuwe en voorname inkomstenstroom."

Over de iPhone 5 is momenteel nog niet veel geweten. Er circuleren wel al geruchten over een aluminium achterkant met rubber of plastiek langs de zijkant, maar niemand die de geruchten kan bevestigen.

In een gelekte nota van de Amerikaanse investeringsbank Morgan Keegan staat te lezen dat de iPhone 5 gelanceerd wordt in de herfst. In dezelfde nota wordt er ook van uit gegaan dat de populaire smartphone van Apple in het komende kwartaal nog heel wat marktaandeel gaat afsnoepen van de concurrentie. Travis McCourt van Morgan Keegan gaat er van uit dat de iPhone in het volgende kwartaal bijna de helft van alle inkomsten van de elektronicagigant gaat vertegenwoordigen. "We verwachten dat de iPhone zal afklokken op 47,5 procent van de inkomstenstroom", aldus McCourt, "terwijl dat een jaar geleden nog 39,1 procent was." Tegelijk verhoogt de man zijn prognose voor het aantal verkochte toestellen van 27 miljoen naar 29 miljoen. De iPhone 5 én Apple TV (iTV) moeten de belangrijkste groeipolen worden voor Apple in 2012. "De iPhone 5 wordt één van de belangrijkste releases, en als ook de televisies van Steve Jobs gelanceerd worden, zullen zij zorgen voor nog maar eens een nieuwe en voorname inkomstenstroom." Over de iPhone 5 is momenteel nog niet veel geweten. Er circuleren wel al geruchten over een aluminium achterkant met rubber of plastiek langs de zijkant, maar niemand die de geruchten kan bevestigen.