In 12 Base-shops is de iPhone 5C, de nieuwe uitvoering van de iPhone die vervaardigd is uit plastic en in verschillende kleuren beschikbaar is, in de verkoop gegaan. Dat heeft de telecomoperator via Twitter laten weten.

Het gaat om het model van 16 GB, dat over de toonbank gaat voor 619 euro. Het aanbod geldt enkel voor bestaande en nieuwe postpaid-klanten van Base.

De iPhone 5C is te koop in Base-shops in Antwerpen (Huidevettersstraat, Meir en Wijnegem Shopping Center), Brussel (City2, Ixelles, Louizalaan, Nieuwstraat), Brugge, Gent, Leuven, Louvain-La-Neuve en Luik.

Base heeft zopas ook zijn 4G-aanbod gelanceerd in 15 Belgische steden. Maar dit netwerk is voorlopig niet bereikbaar vanaf een iPhone, omdat Apple de technologie blokkeert voor operatoren waar het geen partnerschap mee heeft. Base is momenteel wel aan het onderhandelen met Apple.

In 12 Base-shops is de iPhone 5C, de nieuwe uitvoering van de iPhone die vervaardigd is uit plastic en in verschillende kleuren beschikbaar is, in de verkoop gegaan. Dat heeft de telecomoperator via Twitter laten weten. Het gaat om het model van 16 GB, dat over de toonbank gaat voor 619 euro. Het aanbod geldt enkel voor bestaande en nieuwe postpaid-klanten van Base. De iPhone 5C is te koop in Base-shops in Antwerpen (Huidevettersstraat, Meir en Wijnegem Shopping Center), Brussel (City2, Ixelles, Louizalaan, Nieuwstraat), Brugge, Gent, Leuven, Louvain-La-Neuve en Luik. Base heeft zopas ook zijn 4G-aanbod gelanceerd in 15 Belgische steden. Maar dit netwerk is voorlopig niet bereikbaar vanaf een iPhone, omdat Apple de technologie blokkeert voor operatoren waar het geen partnerschap mee heeft. Base is momenteel wel aan het onderhandelen met Apple.