De Japanse website MacFan meent, net als enkele analisten en Apple-watchers - te weten dat de volgende iPhone - de 5S, een update van de vijfde generatie - op 20 juni geïntroduceerd zal worden. Electronista bevestigt dat, en beweert dat de verkoop enkele weken later van start gaat, begin juli. Ook de geanticipeerde goedkopere iPhone zou er volgens die laatste bron aan zitten te komen, en wel in augustus. Die smartphone mikt vooral op opkomende markten als China en India.

Hoewel we deze geruchten met een korreltje zout moeten nemen, werden ook de originele iPhone, de iPhone 3G, 3GS en 4 al in de periode tussen juni en juli boven de doopvont gehouden, enkel de iPhone 4S en 5 verschenen op een ander moment.

De Japanse website MacFan meent, net als enkele analisten en Apple-watchers - te weten dat de volgende iPhone - de 5S, een update van de vijfde generatie - op 20 juni geïntroduceerd zal worden. Electronista bevestigt dat, en beweert dat de verkoop enkele weken later van start gaat, begin juli. Ook de geanticipeerde goedkopere iPhone zou er volgens die laatste bron aan zitten te komen, en wel in augustus. Die smartphone mikt vooral op opkomende markten als China en India. Hoewel we deze geruchten met een korreltje zout moeten nemen, werden ook de originele iPhone, de iPhone 3G, 3GS en 4 al in de periode tussen juni en juli boven de doopvont gehouden, enkel de iPhone 4S en 5 verschenen op een ander moment.