De site baseert zich op een Apple-handleiding in het Chinees. Die is nog niet in het Engels vertaald. Volgens het document komt Apple binnenkort met een iOS-update om de oorzaak te vinden. Als daaruit blijkt dat de besturing moet worden aangepast zodat de batterij anders wordt beheerd, komt ook daar een update voor.

Batterij gratis te vervangen

Eerder werd al bekend dat de betreffende toestellen in september en oktober 2015 van de band rolden. Mensen met een iPhone 6s die kampen met dit probleem, kunnen hun batterij gratis laten vervangen. Op een speciaal door Apple in het leven geroepen website kunnen mensen controleren of hun iPhone in aanmerking komt voor een nieuwe accu door hun serienummer door te geven.

(ANP/WK)

De site baseert zich op een Apple-handleiding in het Chinees. Die is nog niet in het Engels vertaald. Volgens het document komt Apple binnenkort met een iOS-update om de oorzaak te vinden. Als daaruit blijkt dat de besturing moet worden aangepast zodat de batterij anders wordt beheerd, komt ook daar een update voor.Batterij gratis te vervangenEerder werd al bekend dat de betreffende toestellen in september en oktober 2015 van de band rolden. Mensen met een iPhone 6s die kampen met dit probleem, kunnen hun batterij gratis laten vervangen. Op een speciaal door Apple in het leven geroepen website kunnen mensen controleren of hun iPhone in aanmerking komt voor een nieuwe accu door hun serienummer door te geven.(ANP/WK)