Vanaf 9 oktober kun je de iPhone 6s en 6s Plus aanschaffen bij de Belgische Apple Stores en bij andere officiële verkooppunten. Ook kun je vanaf dat moment de iPhone 6s online bestellen via de webshop van Apple.

De prijs zal gelijk zijn aan die van Frankrijk. Wat betekent dat de nieuwe iPhones te koop zijn voor:

  • iPhone 6s met 16GB opslag 749 euro
  • iPhone 6s met 64GB opslag 859 euro
  • iPhone 6s met 128GB opslag 969 euro

De iPhone 6s Plus is groter en dus duurder:

  • iPhone 6s Plus met 16GB opslag 859 euro
  • iPhone 6s Plus met 64GB opslag 969 euro
  • iPhone 6s Plus met 128GB opslag 1079 euro

De 13 miljoen iPhones die tot nu toe verkocht werden zorgen opnieuw voor een verkooprecord voor Apple. Dit heeft waarschijnlijk grotendeels te maken met de beschibkaarheid in China. Eerdere jaren waren nieuwe iPhones niet gelijk beschikbaar in China, nu is dat wel het geval.

Vanaf 9 oktober kun je de iPhone 6s en 6s Plus aanschaffen bij de Belgische Apple Stores en bij andere officiële verkooppunten. Ook kun je vanaf dat moment de iPhone 6s online bestellen via de webshop van Apple.De prijs zal gelijk zijn aan die van Frankrijk. Wat betekent dat de nieuwe iPhones te koop zijn voor:De iPhone 6s Plus is groter en dus duurder:De 13 miljoen iPhones die tot nu toe verkocht werden zorgen opnieuw voor een verkooprecord voor Apple. Dit heeft waarschijnlijk grotendeels te maken met de beschibkaarheid in China. Eerdere jaren waren nieuwe iPhones niet gelijk beschikbaar in China, nu is dat wel het geval.