Dat stelt het Japanse Mac Otakara op basis van geruchten die het heeft opgevangen. Dat is door Apple vanzelfsprekend niet bevestigd. Apple is nooit open over zijn productplannen, en is al evenmin geneigd commentaar te geven op geruchten.

Maar dat Apple worstelt met de afmetingen van de koptelefoonaansluiting, daar zijn wel aanwijzingen voor. Eerder dit jaar werd bijvoorbeeld bekend dat Apple patent heeft aangevraagd op een afgeplatte mini-jack. En vorig jaar, voor de introductie van de iPhone 6, circuleerde het gerucht ook al in 'welingelichte kringen'.

Die mini-jack gaat het toch niet worden, lijkt het. Apple zou kiezen voor aansluiting via de Lightning-connector. Voor bestaande koptelefoons en koptelefoons die niet exclusief voor Apple op de markt worden gebracht, zou dan een verloopsnoertje aangeschaft moeten worden.

Bron: Automatiseringgids

Dat stelt het Japanse Mac Otakara op basis van geruchten die het heeft opgevangen. Dat is door Apple vanzelfsprekend niet bevestigd. Apple is nooit open over zijn productplannen, en is al evenmin geneigd commentaar te geven op geruchten.Maar dat Apple worstelt met de afmetingen van de koptelefoonaansluiting, daar zijn wel aanwijzingen voor. Eerder dit jaar werd bijvoorbeeld bekend dat Apple patent heeft aangevraagd op een afgeplatte mini-jack. En vorig jaar, voor de introductie van de iPhone 6, circuleerde het gerucht ook al in 'welingelichte kringen'.Die mini-jack gaat het toch niet worden, lijkt het. Apple zou kiezen voor aansluiting via de Lightning-connector. Voor bestaande koptelefoons en koptelefoons die niet exclusief voor Apple op de markt worden gebracht, zou dan een verloopsnoertje aangeschaft moeten worden. Bron: Automatiseringgids