Terwijl de iPhone 6s en 6s Plus deze week pas in het buitenland op de markt kwamen, komt de geruchtenmolen voor de iPhone 7 alweer op gang.

Een aantal posts op het Chinese sociale netwerk Weibo, eerst gezien door Macotakara, claimen dat de iPhone 7 er anders uit zal gaan zien en water- en stofbestendig wordt.

Ook wordt gezegd, dat de iPhone 7 niet langer van metaal wordt gemaakt, maar van een nieuw materiaal. Apple zou al prototypes hebben laten ontwikkelen. Van welk materiaal de telefoon dan wel gemaakt zal worden, is niet duidelijk.

De geruchten moeten wel met een korrel zout genomen worden. Het zal nog een jaar duren voordat de nieuwe iPhone gepresenteerd zal worden, in die periode kan er nog veel gebeuren.

We kunnen wel verwachten dat er veel zal veranderen aan de nieuwe iPhone. Aangezien Apple normaal gezien met de S versies van hun smartphones enkel de binnenkant van een nieuwe model aanpakt. Met een nieuw nummer, in dit geval de iPhone 7, zal de volledige telefoon een update krijgen. (WK)

Terwijl de iPhone 6s en 6s Plus deze week pas in het buitenland op de markt kwamen, komt de geruchtenmolen voor de iPhone 7 alweer op gang.Een aantal posts op het Chinese sociale netwerk Weibo, eerst gezien door Macotakara, claimen dat de iPhone 7 er anders uit zal gaan zien en water- en stofbestendig wordt.Ook wordt gezegd, dat de iPhone 7 niet langer van metaal wordt gemaakt, maar van een nieuw materiaal. Apple zou al prototypes hebben laten ontwikkelen. Van welk materiaal de telefoon dan wel gemaakt zal worden, is niet duidelijk.De geruchten moeten wel met een korrel zout genomen worden. Het zal nog een jaar duren voordat de nieuwe iPhone gepresenteerd zal worden, in die periode kan er nog veel gebeuren. We kunnen wel verwachten dat er veel zal veranderen aan de nieuwe iPhone. Aangezien Apple normaal gezien met de S versies van hun smartphones enkel de binnenkant van een nieuwe model aanpakt. Met een nieuw nummer, in dit geval de iPhone 7, zal de volledige telefoon een update krijgen. (WK)