Het Amerikaanse softwarebedrijfje Presselite heeft met 'Nude It' een iPhone-app in de markt gezet die mensen letterlijk 'uitkleedt'.

Na het downloaden van de applicatie, [richt je de lens van je iPhone] naar de persoon die je wat beter wil leren kennen, en de 'scantechnologie' van Nude It zorgt voor de rest. Enige voorwaarde is dat het gezicht van het slachtoffer duidelijk zichtbaar moet zijn.

Kan je nu eender welke aantrekkelijke collega op het werk helemaal in zijn of haar blootje zetten? Niet echt. ['Nude It'] blijft redelijk braaf, want aan het ondergoed van de slachtoffers wordt niet geraakt.

Anderzijds: toch maar oppassen dat je niet bij de HR-manager geroepen wordt straks!

Het Amerikaanse softwarebedrijfje Presselite heeft met 'Nude It' een iPhone-app in de markt gezet die mensen letterlijk 'uitkleedt'. Na het downloaden van de applicatie, [richt je de lens van je iPhone] naar de persoon die je wat beter wil leren kennen, en de 'scantechnologie' van Nude It zorgt voor de rest. Enige voorwaarde is dat het gezicht van het slachtoffer duidelijk zichtbaar moet zijn. Kan je nu eender welke aantrekkelijke collega op het werk helemaal in zijn of haar blootje zetten? Niet echt. ['Nude It'] blijft redelijk braaf, want aan het ondergoed van de slachtoffers wordt niet geraakt. Anderzijds: toch maar oppassen dat je niet bij de HR-manager geroepen wordt straks!