Tijdens een spannende bioscoopfilm moeten gaan plassen: iedereen heeft het al meegemaakt. En wanneer je wat later terugkeert naar je plaats, kan je er van op aan dat je het beste stuk hebt gemist.

Met RunPee behoren zulke scenario's tot het verleden. De applicatie heeft een timer onder dak die aangeeft wanneer het beste moment gekomen is voor een plaspauze, en de toepassing vat zelfs samen wat je gemist hebt tijdens je afwezigheid.

RunPee laat ook weten of je moet blijven zitten tot het einde van de aftiteling, voor eventuele bonusfragmenten. Simpelweg de timer starten bij het begin van de prent, en de toepassing last automatisch een drietal 'veilige' plasmomenten in.

"Onze iPhone-toepassing maakt bioscoopbezoekers immuun voor de effecten van veel te grote bekers frisdrank, en maakt ook komaf met de lange rijen die na de vertoning staan aan te schuiven in het toilet", legt bedenker Dan Florio uit in een redelijk amusant persbericht.

iPhone applicaties die zowel nuttig als hilarisch zijn: ze bestaan dus toch.

Tijdens een spannende bioscoopfilm moeten gaan plassen: iedereen heeft het al meegemaakt. En wanneer je wat later terugkeert naar je plaats, kan je er van op aan dat je het beste stuk hebt gemist. Met RunPee behoren zulke scenario's tot het verleden. De applicatie heeft een timer onder dak die aangeeft wanneer het beste moment gekomen is voor een plaspauze, en de toepassing vat zelfs samen wat je gemist hebt tijdens je afwezigheid. RunPee laat ook weten of je moet blijven zitten tot het einde van de aftiteling, voor eventuele bonusfragmenten. Simpelweg de timer starten bij het begin van de prent, en de toepassing last automatisch een drietal 'veilige' plasmomenten in. "Onze iPhone-toepassing maakt bioscoopbezoekers immuun voor de effecten van veel te grote bekers frisdrank, en maakt ook komaf met de lange rijen die na de vertoning staan aan te schuiven in het toilet", legt bedenker Dan Florio uit in een redelijk amusant persbericht. iPhone applicaties die zowel nuttig als hilarisch zijn: ze bestaan dus toch.