De mensen die de eind juni gelanceerde iPhone al gekocht hadden, zagen de prijsdaling van 200 dollar van de 8GB-versie met lede ogen aan. Zij krijgen nu een waardebon van 100 dollar om te spenderen in Apple-winkels.

Noem het een knieval of een marketingzet, Apple biedt iPhone-bezitters nu een waardebon van 100 dollar, die ze mogen spenderen in Apple Stores. Reden is de plotse verlaging van de prijs van de 8GB-iPhone tot 399 dollar, een verschil van 200 dollar.

De prijsverlaging was aanvankelijk door de mazen van het persnet geglipt door de gelijktijdige lancering van de iPod met aanraakscherm, maar een aantal opmerkzame klanten reageerde misnoegd.

Apple-baas Steve Jobs excuseerde zich nu expliciet tegenover z'n klanten. Of die de compensatie van 100 dollar voldoende vinden, valt nog af te wachten.

De mensen die de eind juni gelanceerde iPhone al gekocht hadden, zagen de prijsdaling van 200 dollar van de 8GB-versie met lede ogen aan. Zij krijgen nu een waardebon van 100 dollar om te spenderen in Apple-winkels. Noem het een knieval of een marketingzet, Apple biedt iPhone-bezitters nu een waardebon van 100 dollar, die ze mogen spenderen in Apple Stores. Reden is de plotse verlaging van de prijs van de 8GB-iPhone tot 399 dollar, een verschil van 200 dollar. De prijsverlaging was aanvankelijk door de mazen van het persnet geglipt door de gelijktijdige lancering van de iPod met aanraakscherm, maar een aantal opmerkzame klanten reageerde misnoegd. Apple-baas Steve Jobs excuseerde zich nu expliciet tegenover z'n klanten. Of die de compensatie van 100 dollar voldoende vinden, valt nog af te wachten.