Apple lijkt de afgelopen week steeds vaker een advertentie te tonen waarin de iPhone 6S gepusht wordt. The Verge schrijft dat er de afgelopen week op Twitter en Reddit vaker melding gemaakt wordt van zo'n advertentie.

Bij de advertentie wordt de mogelijkheid gegeven om verder te gaan, meer te leren en gelijk te upgraden naar de nieuwste smartphone van Apple. De meeste gebruikers zagen de advertentie nadat ze naar iOS 9.2 gegaan waren, met een iPhone 5S of ouder. Al is er ook iemand die zegt dat hij de advertentie te zien kreeg, terwijl hij een iPhone 6S gebruikte.

De mensen die er melding van maken vinden de advertentie voornamelijk vervelend omdat Apple altijd zegt geïnteresseerd te zijn in de verkoop van producten, niet in het publiek te voorzien van advertenties als bijvoorbeeld Google.

Iemand maakt de verwijzing naar het kopen van een auto: "Het is alsof je een goedkopere auto koopt van een fabrikant, en als je de handleiding opent een advertentie krijgt om een duurder model aan te schaffen", klinkt het. (WK)

Apple lijkt de afgelopen week steeds vaker een advertentie te tonen waarin de iPhone 6S gepusht wordt. The Verge schrijft dat er de afgelopen week op Twitter en Reddit vaker melding gemaakt wordt van zo'n advertentie.Bij de advertentie wordt de mogelijkheid gegeven om verder te gaan, meer te leren en gelijk te upgraden naar de nieuwste smartphone van Apple. De meeste gebruikers zagen de advertentie nadat ze naar iOS 9.2 gegaan waren, met een iPhone 5S of ouder. Al is er ook iemand die zegt dat hij de advertentie te zien kreeg, terwijl hij een iPhone 6S gebruikte.De mensen die er melding van maken vinden de advertentie voornamelijk vervelend omdat Apple altijd zegt geïnteresseerd te zijn in de verkoop van producten, niet in het publiek te voorzien van advertenties als bijvoorbeeld Google.Iemand maakt de verwijzing naar het kopen van een auto: "Het is alsof je een goedkopere auto koopt van een fabrikant, en als je de handleiding opent een advertentie krijgt om een duurder model aan te schaffen", klinkt het. (WK)