U heeft het intussen wel gehad met de opgeklopte hype rond de iPhone? U probeert de honderden artikels en nieuwsitems die aan het hebbeding geweid worden straal te negeren? U zou iedereen die het woord iPhone nog maar in de mond neemt liefst een oplawaai verkopen? Of u belt nog liever met een Chinese Nokia-kloon dan in de briljante martketingval te lopen die Steve Jobs voor u heeft uitgezet?

De jongens van Zatte Vrienden tekenden donderdagnacht ook present tijdens de nocturneverkoop van Mobistar op de Brusselse Guldenvlieslaan. [Eens kijken wat zij deden met hun exemplaar...] Gevoelige zielen en Apple-fans onthouden zich best.

U heeft het intussen wel gehad met de opgeklopte hype rond de iPhone? U probeert de honderden artikels en nieuwsitems die aan het hebbeding geweid worden straal te negeren? U zou iedereen die het woord iPhone nog maar in de mond neemt liefst een oplawaai verkopen? Of u belt nog liever met een Chinese Nokia-kloon dan in de briljante martketingval te lopen die Steve Jobs voor u heeft uitgezet? De jongens van Zatte Vrienden tekenden donderdagnacht ook present tijdens de nocturneverkoop van Mobistar op de Brusselse Guldenvlieslaan. [Eens kijken wat zij deden met hun exemplaar...] Gevoelige zielen en Apple-fans onthouden zich best.