De doorgaans goed ingelichte Apple-analist heeft dit gezegd, meldt 9to5Mac.

Volgens de analist zal Apple van het aluminium van nu afstappen, omdat het niet meer modern is en veel concurrenten nu ook een toestel van dit materiaal hebben. Doordat ook goedkopere merken van het plastic afgestapt zijn, is Apple niet langer onderscheidend.

De iPhone 4 en 4S uit 2011 waren ook al van glas, maar kregen daar een stuk aluminium tussen. De 7S zou volledig van glas gemaakt worden en het wordt wellicht het eerste toestel met een AMOLED-scherm. Verder is er over het design nog weinig te zeggen.

De doorgaans goed ingelichte Apple-analist heeft dit gezegd, meldt 9to5Mac.Volgens de analist zal Apple van het aluminium van nu afstappen, omdat het niet meer modern is en veel concurrenten nu ook een toestel van dit materiaal hebben. Doordat ook goedkopere merken van het plastic afgestapt zijn, is Apple niet langer onderscheidend.De iPhone 4 en 4S uit 2011 waren ook al van glas, maar kregen daar een stuk aluminium tussen. De 7S zou volledig van glas gemaakt worden en het wordt wellicht het eerste toestel met een AMOLED-scherm. Verder is er over het design nog weinig te zeggen.