Ja, de meningen over de kwaliteit van Apple producten zijn verdeeld. Maar dat een iPhone de verplettering door een tientonner overleeft, is toch op zijn minst opmerkelijk. De Amerikaan Mike Beauchamp weet er alles van.

Beauchamp liet zijn hebbedingetje per ongeluk op het dak van zijn wagen liggen na een tankbeurt. Na heel wat zoekwerk zag hij het toestel dan toch liggen op een snelweg in de buurt. Jammer genoeg werd zijn 'statussymbool' enkele ogenblikken later overreden door een nietsvermoedende vrachtwagenchauffeur.

En laat het een mirakel heten: de iPhone deed het nog. Straffer nog: zowel het aanraakscherm als de interne camera bleken onbeschadigd, terwijl de [foto's] toch duidelijk aangeven dat het toestel er slecht aan toe was. Beauchamp nam meteen contact op met Apple, maar het bedrijf lijkt niet meteen geïnteresseerd in het verhaal.

Ja, de meningen over de kwaliteit van Apple producten zijn verdeeld. Maar dat een iPhone de verplettering door een tientonner overleeft, is toch op zijn minst opmerkelijk. De Amerikaan Mike Beauchamp weet er alles van. Beauchamp liet zijn hebbedingetje per ongeluk op het dak van zijn wagen liggen na een tankbeurt. Na heel wat zoekwerk zag hij het toestel dan toch liggen op een snelweg in de buurt. Jammer genoeg werd zijn 'statussymbool' enkele ogenblikken later overreden door een nietsvermoedende vrachtwagenchauffeur. En laat het een mirakel heten: de iPhone deed het nog. Straffer nog: zowel het aanraakscherm als de interne camera bleken onbeschadigd, terwijl de [foto's] toch duidelijk aangeven dat het toestel er slecht aan toe was. Beauchamp nam meteen contact op met Apple, maar het bedrijf lijkt niet meteen geïnteresseerd in het verhaal.