De truc gaat als volgt: Tik in de App Store 10 maal snel achter elkaar op hetzelfde icoontje van een app. Vervolgens maakt de iPhone het scherm even leeg en moet het wonder zich hebben voltrokken, volgens BGR. De verklaring is dat de cache van de App Store wordt geleegd net als de tijdelijke opslag.

De truc werkt volgens BGR voor een aantal, maar niet voor alle apps. Zo heeft hij geen effect op Podcasts, Music, Game Center, iMessage or Phone. Maar de iTunes, iBooks, App Store en de Apple Watch app zouden er echt beter van presteren.

Bron: Automatiseringgids

De truc gaat als volgt: Tik in de App Store 10 maal snel achter elkaar op hetzelfde icoontje van een app. Vervolgens maakt de iPhone het scherm even leeg en moet het wonder zich hebben voltrokken, volgens BGR. De verklaring is dat de cache van de App Store wordt geleegd net als de tijdelijke opslag.De truc werkt volgens BGR voor een aantal, maar niet voor alle apps. Zo heeft hij geen effect op Podcasts, Music, Game Center, iMessage or Phone. Maar de iTunes, iBooks, App Store en de Apple Watch app zouden er echt beter van presteren.Bron: Automatiseringgids