Logitech - producent van accessoires voor onder meer computers, smartphones en tablets - heeft een gamecontroller ontwikkeld voor de iPhone. Dat blijkt uit een foto die opgedoken is op de videogaming-blog Kotaku.

Het ding heeft links en rechts fysieke knoppen, en kan als een hoesje rond de smartphone geplaatst worden. Het apparaatje aansluiten doe je via de Lightning-connector. Deze controller zal enkel ondersteund worden door Apple's nieuwste besturingssysteem iOS 7.

Dit accessoire van Logitech is één van de vele iPhone-gamecontrollers die in ontwikkeling zijn. Er waren geruchten dat Apple er zelf ook één zou produceren, maar dat is de hardwaregigant volgens Kotaku niet van plan.

Logitech - producent van accessoires voor onder meer computers, smartphones en tablets - heeft een gamecontroller ontwikkeld voor de iPhone. Dat blijkt uit een foto die opgedoken is op de videogaming-blog Kotaku. Het ding heeft links en rechts fysieke knoppen, en kan als een hoesje rond de smartphone geplaatst worden. Het apparaatje aansluiten doe je via de Lightning-connector. Deze controller zal enkel ondersteund worden door Apple's nieuwste besturingssysteem iOS 7. Dit accessoire van Logitech is één van de vele iPhone-gamecontrollers die in ontwikkeling zijn. Er waren geruchten dat Apple er zelf ook één zou produceren, maar dat is de hardwaregigant volgens Kotaku niet van plan.