Verschillende gebruikers van de iPhone X klagen op de forums van Apple over een probleem dat zich voordoet met het accepteren van telefoongesprekken. Van zodra iemand hen opbelt, weerklinkt de beltoon, maar ze krijgen geen optie te zien waarmee ze het gesprek kunnen accepteren. In sommige gevallen verschijnt dat schermpje wel, maar dan met een vertraging tot tien seconden.

Volgens de gebruikers van het recente iPhone-vlaggenschip zorgt de bug ervoor dat ze geregeld telefoongesprekken mislopen. Sommige iPhone X-bezitters melden dat het probleem wegblijft van zodra ze hun telefoon herstarten, maar dat blijkt slechts tijdelijk te zijn. Apple heeft de klacht ondertussen opgepikt, en het bedrijf zoekt nu naar een oplossing. Het is nog niet duidelijk wanneer die er precies zal zijn.

Voorlopig lijkt de bug zich enkel voor te doen bij iPhone X-toestellen, maar alle iPhone-gebruikers die een gelijkaardig probleem opmerken, kunnen zich best melden via de ondersteuningspagina van Apple.

Verschillende gebruikers van de iPhone X klagen op de forums van Apple over een probleem dat zich voordoet met het accepteren van telefoongesprekken. Van zodra iemand hen opbelt, weerklinkt de beltoon, maar ze krijgen geen optie te zien waarmee ze het gesprek kunnen accepteren. In sommige gevallen verschijnt dat schermpje wel, maar dan met een vertraging tot tien seconden.Volgens de gebruikers van het recente iPhone-vlaggenschip zorgt de bug ervoor dat ze geregeld telefoongesprekken mislopen. Sommige iPhone X-bezitters melden dat het probleem wegblijft van zodra ze hun telefoon herstarten, maar dat blijkt slechts tijdelijk te zijn. Apple heeft de klacht ondertussen opgepikt, en het bedrijf zoekt nu naar een oplossing. Het is nog niet duidelijk wanneer die er precies zal zijn.Voorlopig lijkt de bug zich enkel voor te doen bij iPhone X-toestellen, maar alle iPhone-gebruikers die een gelijkaardig probleem opmerken, kunnen zich best melden via de ondersteuningspagina van Apple.