De Iris Group heeft in Louvain-la-Neuve haar nieuwe gebouwen ingehuldigd. De investering van 5,5 miljoen euro werd in gebruik genomen in aanwezigheid van heel wat federale en Waalse ministers.

Het beursgenoteerde Iris, gespecialiseerd in optische karakterherkenning, intelligente documentherkenning en elektronisch beheer van documenten, één van 's lands technologietrotsen, zo erkende ook premier Yves Leterme. Hij noemde de onderneming "een boegbeeld van de Belgische technologie op internationale en mondiale schaal".

Dankzij Iris bevindt zich in Louvain-la-Neuve een van de belangrijkste onderzoeks- en ontwikkelingscentra in de sector van intelligente documentherkenning en documentbeheer. Er wordt software ontworpen en geproduceerd die in 90 landen verdeeld wordt.

Iris Group is zelf aanwezig in 8 landen en boekte in 2007 een omzet van ruim 95 miljoen euro. Er werken meer dan 500 mensen.

Bron: Belga

De Iris Group heeft in Louvain-la-Neuve haar nieuwe gebouwen ingehuldigd. De investering van 5,5 miljoen euro werd in gebruik genomen in aanwezigheid van heel wat federale en Waalse ministers. Het beursgenoteerde Iris, gespecialiseerd in optische karakterherkenning, intelligente documentherkenning en elektronisch beheer van documenten, één van 's lands technologietrotsen, zo erkende ook premier Yves Leterme. Hij noemde de onderneming "een boegbeeld van de Belgische technologie op internationale en mondiale schaal". Dankzij Iris bevindt zich in Louvain-la-Neuve een van de belangrijkste onderzoeks- en ontwikkelingscentra in de sector van intelligente documentherkenning en documentbeheer. Er wordt software ontworpen en geproduceerd die in 90 landen verdeeld wordt. Iris Group is zelf aanwezig in 8 landen en boekte in 2007 een omzet van ruim 95 miljoen euro. Er werken meer dan 500 mensen. Bron: Belga