Pierre De Muelenaere, voorzitter en ceo bij Iris, wordt bestuurder bij Belgacom

De Muelenaere vervangt George Jacobs, ex-baas van UCB, die sinds 2004 bestuurder was maar nu de leeftijdslimiet bereikt heeft. De Muelenaere zou moeten worden benoemd voor 6 jaar. De definitieve beslissing valt op de buitengewone aandeelhoudersvergadering van midden april.

De Iris-baas is bestuurder van Pairi Daiza (het vroegere Paradisio) en van de Waverse specialist in bancaire software BSB. De Muelenaere werd in 2008 door Data News verkozen tot ICT Personality of the Year.

Pierre De Muelenaere, voorzitter en ceo bij Iris, wordt bestuurder bij Belgacom De Muelenaere vervangt George Jacobs, ex-baas van UCB, die sinds 2004 bestuurder was maar nu de leeftijdslimiet bereikt heeft. De Muelenaere zou moeten worden benoemd voor 6 jaar. De definitieve beslissing valt op de buitengewone aandeelhoudersvergadering van midden april. De Iris-baas is bestuurder van Pairi Daiza (het vroegere Paradisio) en van de Waverse specialist in bancaire software BSB. De Muelenaere werd in 2008 door Data News verkozen tot ICT Personality of the Year.