De Belgische specialist in documentbeheer IRIS pakt nu al uit met de 'tendensen voor het eerste semester van 2007', een luxe als ze zo degelijk zijn.

In de eerste zes maanden van dit jaar zou IRIS een omzet draaien van ruim 39 miljoen euro. Dat is 35 procent meer dan vorig jaar. De brutomarge groeit zowat 18 procent tot 21,5 miljoen euro. "Voor dit eerste semester zal de stijging van de brutomarge bijdragen aan een aanzienlijke toename van de bedrijfsrentabiliteit en de nettowinst," orakelt ceo Etienne van de Kerckhove van IRIS in het persbericht.

In juni kreeg het bedrijf een kapitaalsverhoging van 10 miljoen euro van Ackermans & Van haaren en de Nationale Portefeuillemaatschappij. IRIS wil die extra middelen gebruiken om het eigen portfolio te versterken en om (internationale) overnames te doen.

De Belgische specialist in documentbeheer IRIS pakt nu al uit met de 'tendensen voor het eerste semester van 2007', een luxe als ze zo degelijk zijn. In de eerste zes maanden van dit jaar zou IRIS een omzet draaien van ruim 39 miljoen euro. Dat is 35 procent meer dan vorig jaar. De brutomarge groeit zowat 18 procent tot 21,5 miljoen euro. "Voor dit eerste semester zal de stijging van de brutomarge bijdragen aan een aanzienlijke toename van de bedrijfsrentabiliteit en de nettowinst," orakelt ceo Etienne van de Kerckhove van IRIS in het persbericht. In juni kreeg het bedrijf een kapitaalsverhoging van 10 miljoen euro van Ackermans & Van haaren en de Nationale Portefeuillemaatschappij. IRIS wil die extra middelen gebruiken om het eigen portfolio te versterken en om (internationale) overnames te doen.