Kopenhagen wordt de tweede uitvalsbasis in Scandinavië voor Iris.

De Belgische specialist in documentherkenning, enterprise content management en ict-infrastructuur Iris opent een verkoopkantoor in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Zo dringt het bedrijf dieper binnen op de Scandinavische markt.

Sinds 2008 was Iris al aanwezig in Noorwegen. Afgelopen lente nam het bedrijf de ECM-afdeling over van het Noorse Software Innovation, een team van 12 mensen. Bij Iris hopen ze alvast op een vergelijkbare groei in Denemarken. Het Noorse team zal het Deense mee helpen ondersteunen.

Kopenhagen wordt de tweede uitvalsbasis in Scandinavië voor Iris. De Belgische specialist in documentherkenning, enterprise content management en ict-infrastructuur Iris opent een verkoopkantoor in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Zo dringt het bedrijf dieper binnen op de Scandinavische markt. Sinds 2008 was Iris al aanwezig in Noorwegen. Afgelopen lente nam het bedrijf de ECM-afdeling over van het Noorse Software Innovation, een team van 12 mensen. Bij Iris hopen ze alvast op een vergelijkbare groei in Denemarken. Het Noorse team zal het Deense mee helpen ondersteunen.