Storagespecialist Iron Mountain heeft in ons land in de nieuwe gebouwen in Grimbergen een derde datacenter geopend. Het bedrijf denkt zelfs al aan een vierde.

Het bericht staat te lezen in De Vlaamse Ondernemer. Iron Mountain, dat onder meer opslag- en archiefbeheerdiensten aanbiedt, was al aanwezig in Diegem en Duffel en had daar ook al datacenters. Het derde datacenter in de nieuwe gebouwen in Grimbergen was nodig omdat het bedrijf tegen een capaciteitstekort aanliep. Op de niet zo lange termijn zou het bedrijf zelfs al denken aan een vierde datacenter, zo klinkt het nog in de ondernemerskrant.

Storagespecialist Iron Mountain heeft in ons land in de nieuwe gebouwen in Grimbergen een derde datacenter geopend. Het bedrijf denkt zelfs al aan een vierde. Het bericht staat te lezen in De Vlaamse Ondernemer. Iron Mountain, dat onder meer opslag- en archiefbeheerdiensten aanbiedt, was al aanwezig in Diegem en Duffel en had daar ook al datacenters. Het derde datacenter in de nieuwe gebouwen in Grimbergen was nodig omdat het bedrijf tegen een capaciteitstekort aanliep. Op de niet zo lange termijn zou het bedrijf zelfs al denken aan een vierde datacenter, zo klinkt het nog in de ondernemerskrant.