Er is een reeks nieuwe foto's gelekt van de behuizing van de iPhone 5C, Apple's vermeende goedkopere iPhone - analisten spreken van een prijskaartje van om en bij de 300 dollar. De beelden zijn afkomstig van Sonny Dickson, een jonge Australische blogger en iOS-ontwikkelaar die al meerdere keren foto's lekte van prototypes die correct bleken te zijn.

Het gonst al maanden van de geruchten over een goedkopere variant van de iPhone, waarmee Apple voet aan wal zou willen krijgen in opkomende markten als China en India. Voordien probeerde de technologiegigant deze markten te bedienen door er zijn oudere modellen tegen goedkopere prijzen aan te bieden. De iPhone 4S bleek daar echter niet aan te slaan.

De iPhone 5C zou een plastic behuizing meekrijgen in meerdere felle kleuren (de 'C' staat naar verluidt voor 'Colour'). Deze geruchten werden nog niet door Apple bevestigd.

Er is een reeks nieuwe foto's gelekt van de behuizing van de iPhone 5C, Apple's vermeende goedkopere iPhone - analisten spreken van een prijskaartje van om en bij de 300 dollar. De beelden zijn afkomstig van Sonny Dickson, een jonge Australische blogger en iOS-ontwikkelaar die al meerdere keren foto's lekte van prototypes die correct bleken te zijn. Het gonst al maanden van de geruchten over een goedkopere variant van de iPhone, waarmee Apple voet aan wal zou willen krijgen in opkomende markten als China en India. Voordien probeerde de technologiegigant deze markten te bedienen door er zijn oudere modellen tegen goedkopere prijzen aan te bieden. De iPhone 4S bleek daar echter niet aan te slaan. De iPhone 5C zou een plastic behuizing meekrijgen in meerdere felle kleuren (de 'C' staat naar verluidt voor 'Colour'). Deze geruchten werden nog niet door Apple bevestigd.