De iPad, de nieuwe tabletcomputer van Apple, zal dan toch ingevoerd kunnen worden in Israël.

Dat heeft het Israëlische ministerie van Communicatie beslist. Eerder was de invoer verboden, omdat de WiFi-technologie van de iPad niet zou overeenkomen met Israëlische technologische normen.

"Na controle hebben we vastgesteld dat de iPad werkt met een signaal dat conform de normen is", aldus een woordvoerder van het ministerie van Communicatie. De producten die in beslag werden genomen op de internationale luchthaven van Tel Aviv, zullen worden vrijgegeven.

Bron: Belga

De iPad, de nieuwe tabletcomputer van Apple, zal dan toch ingevoerd kunnen worden in Israël.Dat heeft het Israëlische ministerie van Communicatie beslist. Eerder was de invoer verboden, omdat de WiFi-technologie van de iPad niet zou overeenkomen met Israëlische technologische normen."Na controle hebben we vastgesteld dat de iPad werkt met een signaal dat conform de normen is", aldus een woordvoerder van het ministerie van Communicatie. De producten die in beslag werden genomen op de internationale luchthaven van Tel Aviv, zullen worden vrijgegeven.Bron: Belga