ABN AMRO Commercial Finance, met hoofdkantoor in 's Hertogenbosch, heeft Cegeka aangesteld voor het operationele beheer van z'n it

De 'managed services' omvatten de continue monitoring van de IBM iSeries- en Wintel-servers van ABN AMRO Commercial Finance en permanente servicedeskdiensten met eerstelijnsondersteuning. Cegeka garandeert ook de beschikbaarheid van de systemen, waarop de kerntoepassingen van het bedrijf draaien. Het it-dienstenbedrijf staat ook in voor het technisch applicatiebeheer. Daarbij stemt Cegeka de technische parameters van de toepassingen en servers optimaal op elkaar af.

Het managed services-contract heeft een looptijd van drie jaar. Een waarde werd niet meegedeeld.

ABN AMRO Commercial Finance, met hoofdkantoor in 's Hertogenbosch, heeft Cegeka aangesteld voor het operationele beheer van z'n it De 'managed services' omvatten de continue monitoring van de IBM iSeries- en Wintel-servers van ABN AMRO Commercial Finance en permanente servicedeskdiensten met eerstelijnsondersteuning. Cegeka garandeert ook de beschikbaarheid van de systemen, waarop de kerntoepassingen van het bedrijf draaien. Het it-dienstenbedrijf staat ook in voor het technisch applicatiebeheer. Daarbij stemt Cegeka de technische parameters van de toepassingen en servers optimaal op elkaar af. Het managed services-contract heeft een looptijd van drie jaar. Een waarde werd niet meegedeeld.