Eleviant heeft zijn hoofdkantoor in Dallas, Texas en biedt diensten aan aan klanten in (onder meer) productie, gezondheidszorg, financiën en het verzekeringswezen. Het transformatiebedrijf ondersteunt klanten aan de hand van op maat gemaakte oplossingen die 'nieuwe manieren van werken, communicatie en samenwerking mogelijk maken'.

CTG heeft wereldwijd meer dan 670 klanten. 'Die zullen onmiddellijk kunnen profiteren van de schaalvergroting van het Delivery Center, de verhoogde delivery flexibiliteit en de door Eleviant ontwikkelde SaaS-platformen die helpen bij het aanpakken van uitdagingen in belangrijke bedrijfssituaties en het versnellen van hun transformatie', klinkt het nog.

Eleviant heeft zijn hoofdkantoor in Dallas, Texas en biedt diensten aan aan klanten in (onder meer) productie, gezondheidszorg, financiën en het verzekeringswezen. Het transformatiebedrijf ondersteunt klanten aan de hand van op maat gemaakte oplossingen die 'nieuwe manieren van werken, communicatie en samenwerking mogelijk maken'.CTG heeft wereldwijd meer dan 670 klanten. 'Die zullen onmiddellijk kunnen profiteren van de schaalvergroting van het Delivery Center, de verhoogde delivery flexibiliteit en de door Eleviant ontwikkelde SaaS-platformen die helpen bij het aanpakken van uitdagingen in belangrijke bedrijfssituaties en het versnellen van hun transformatie', klinkt het nog.