Het gaat om vier winkels in Brugge, Gent, Leuven en Mechelen, de webshop op Mycom.be en op basdistribution.be. Wie daar al een bestelling had lopen wordt terugbetaald. Bij de sluiting zijn 21 mensen betrokken.

De oorzaak van de sluiting is de faillissementsaanvraag voor MyCom België. Die komt er door betalingsproblemen bij moederholding BAS Group. In Nederland vroeg de groep vorige week daarom uitstel van betaling aan. Al blijven de winkels daarvooralsnog open. In totaal werken er 1.200 mensen voor de groep.

Het gaat om vier winkels in Brugge, Gent, Leuven en Mechelen, de webshop op Mycom.be en op basdistribution.be. Wie daar al een bestelling had lopen wordt terugbetaald. Bij de sluiting zijn 21 mensen betrokken.De oorzaak van de sluiting is de faillissementsaanvraag voor MyCom België. Die komt er door betalingsproblemen bij moederholding BAS Group. In Nederland vroeg de groep vorige week daarom uitstel van betaling aan. Al blijven de winkels daarvooralsnog open. In totaal werken er 1.200 mensen voor de groep.