Onder de naam iSpace gaan de PXL en de Corda Campus nauwer samenwerken. Meer dan 120 ICT-studenten komen zo terecht op de campus om er de kloof tussen het bedrijfsleven en de academische wereld te dichten.

"Het wordt steeds belangrijker om de theorie aan de praktijk te toetsen. Een samenwerking met ondernemingen moet dagelijkse realiteit worden. Corda Campus is een broedplaats van innovatieve IT-spelers, waarmee PXL graag in co-creatie gaat", zegt Francis Vos, departementshoofd PXL-IT in een verklaring.

In totaal krijgen de studenten 500m² projectruimte op de campus. Een van de zaken die de studenten zullen uitwerken is een augmented reality-project waarbij bezoekers virtueel (bijvoorbeeld via een app) logo's en wegwijzers naar de bedrijven op de campus te zien krijgen.

In Data News van 16 november lees je meer over de toekomstplannen van de Corda Campus.

Onder de naam iSpace gaan de PXL en de Corda Campus nauwer samenwerken. Meer dan 120 ICT-studenten komen zo terecht op de campus om er de kloof tussen het bedrijfsleven en de academische wereld te dichten."Het wordt steeds belangrijker om de theorie aan de praktijk te toetsen. Een samenwerking met ondernemingen moet dagelijkse realiteit worden. Corda Campus is een broedplaats van innovatieve IT-spelers, waarmee PXL graag in co-creatie gaat", zegt Francis Vos, departementshoofd PXL-IT in een verklaring.In totaal krijgen de studenten 500m² projectruimte op de campus. Een van de zaken die de studenten zullen uitwerken is een augmented reality-project waarbij bezoekers virtueel (bijvoorbeeld via een app) logo's en wegwijzers naar de bedrijven op de campus te zien krijgen.In Data News van 16 november lees je meer over de toekomstplannen van de Corda Campus.