Acquia staat op de 1183e plaats van de Inc. 5000, de lijst van snelst groeiende niet-beursgenoteerde bedrijven in de VS. Het servicebedrijf rond de Drupal-technologie groeide met 355 procent, goed voor een omzet van 101,5 miljoen dollar. De iText Group staat iets verder op de 1666e plaats met 245 procent groei en een omzet van 8,5 miljoen dollar.

Dries Buytaert, Datanews
Dries Buytaert © Datanews

iText haalt daarnaast ook zilver bij de Best in Biz Awards International. Voor deze awards bekronen journalisten en analisten spelers in verschillende categorieen. Concreet wint iText de tweede plaats als Small or Medium Business Product of the Year, vlak na Clover Mobile.

Acquia staat op de 1183e plaats van de Inc. 5000, de lijst van snelst groeiende niet-beursgenoteerde bedrijven in de VS. Het servicebedrijf rond de Drupal-technologie groeide met 355 procent, goed voor een omzet van 101,5 miljoen dollar. De iText Group staat iets verder op de 1666e plaats met 245 procent groei en een omzet van 8,5 miljoen dollar.iText haalt daarnaast ook zilver bij de Best in Biz Awards International. Voor deze awards bekronen journalisten en analisten spelers in verschillende categorieen. Concreet wint iText de tweede plaats als Small or Medium Business Product of the Year, vlak na Clover Mobile.